Llistat de blogs

dissabte, 26 de març del 2016

Tragèdies i comèdies de Don Abili a l'Olimp

Un dels tres dies visagra entre Falles i Setmana Santa varen anar a la sala d'usos múltiples a veure un teatre, jo ja l'havia vist però em va agradar inclús més que l'any passat.

El teatre començava amb un home que anava a donar classe, en eixa classe es parlava de William Shakespeare, l'autor més important de tota la literatura i en concret d'una de les seues obres tan importants. Una obra situada en Verona i en la qual un xic i una xica de dues famílies rivals s'enamoren i eixe fet crea més conflicte a elles i al final els enamorats moren. Sí, és "Romeo y Julieta".

Per a recrear la història va demanar ajuda del públic, per exemple dos xics van eixir amb una espasa fent de la família de Romeu i dues xiques amb una altra fent de la família de Julieta i havien de lluitar, un altre xic va eixir fent de Romeu amb el diàleg que el director li anava dient, una altra xica de Julieta també amb el mateix procés que l'anterior. I finalment van eixir tres alumnes a representar l'escena de la mort del dos i de l'amic de Romeu.

L'obra va ser molt divertida i molt fàcil d'entendre, fer aquest tipus d'obres per a la gent de primer i segon, inclús per a nosaltres significa aprendre més clar però no menys, vull dir crec que molts de les xiques que n'hi havia veint l'obra no sabien qui era Shakespeare o no sabien molta cosa de l'obra i amb ajuda d'aquest teatre, d' una forma lúdica van aprendre. Ací està la demostració que a vegades no hem de seguir la matèria estricta del llibre, que també hem d'ensenyar d'una altra manera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada