Llistat de blogs

dilluns, 18 d’abril del 2016

Jornades de teatre a Sagunt

La setmana de l'11 al 17 d'abril es celebren a Sagunt els "Ludi Saguntini" que consisteixen a fer tallers d'indumentària, de cuina, de joies, de pintures romanes. Els tallers solen estar organitzats per gent que treballa en projectes relacionats amb el teatre romà i amb la vida que feien els romans.
A més eixa setmana solen fer moltes obres de teatre tant de comèdia, com de tragèdia, obres originals i obres actualitzades als nostres temps i en diverses llengües.

Aquest any hem anat al teatre els alumnes de llatí de quart, de primer i segon de batxillerat, els alumnes de grec de batxillerat i els alumnes del batxillerat artístic. El primer que vàrem fer va ser veure els tallers i inclús crec que algú va participar fent alguna cosa. Després vàrem pujar al teatre i vàrem veure l'obra d'Edip Rei, una tragèdia que tracta sobre la fatalitat del destí d¡una familia. Els alumnes de literatura ja l'havíem treballat i sabien que anava, però no l'havien vist representada encara. 



Després de dinar vam veure una obra que es deia "Las Termoforias", tractava sobre Aristofanes, un escriptor clàssic que parlava molt malament de les dones i que quan elles van celebrar la festa que dona nom al títol de l'obra volíem matar-lo, aleshores Aristofanes va col·locar un esclau vestit de dona entre elles per a investigar que deien d'ell. I així van passar moltes coses.

Crec que aquesta obra va agradar molt més que l'altra, ja que era una comèdia i fer riure al públic sempre fa més fàcil veure una obra, a més que el llenguatge estava molt adaptat a l'actualitat i el tema era bastant interessant. En conclusió, és el tercer any que vaig i a pesar de la calor sempre val la pena, ens ho passem molt bé amb les altres classes i sempre descobrim coses noves, com per exemple que la nostra companya Paula havia guanyat un premi d'un concurs de llatí, fet que ens va alegrar a tots molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada