Llistat de blogs

dilluns, 18 d’abril del 2016

Why English

La companyia de teatre CRIT es va crear a València a finals de l'any 2008. Els objectius de la companyia es centren en la divulgació del nostre patrimoni teatral i cultural a través del teatre i en la comunicació amb noves formes de treballar teatre.
L'obra que hem vist nosaltres estava inclosa dins del projecte "Escena Jove" de la companyia, ens van dir que era la tercera vegada que feien eixa obra, pel que ens van sentir molt agraïts.



L'obra tractava d'un jove músic i actor, Xavi Cubas, que estava en l'atur feia ja molt de temps i a qui els amics i la gent el recomanaven anar a Londres per a provar sort. Com que Xavi no sabia res d'angles va apuntar-se a unes classes de "Extreme language learning" per a aprendre el més ràpid possible. Quan va arribar a l'acadèmia es va enamorar d'una professora d'anglès, però no era la seua. 

El seu professor era Helios, un australià que aparentment donava les classes com tots els professors però que va fer una ensarrona per a què Xavi aprenguera anglés, va fingir que devia diners a una mafia i que estaven encerrats a l'aula, d'aquesta manera els anaven passant coses com per exemple que aquesta gent els tallara la llum o que a Helios l'assassinaren. Quan Xavi estava molt nerviós per l'assassinat d'Helios aquest va alçar-se i va dir-li que s'anara que ja sabia parlar anglés.



Crec que va ser una obra molt interessant, ja que, a més que ens ha fet reflexionar sobre la importància d'aprendre altres llengües tant per a viatjar, com per treballar..., en l'obra també hem aprés bastant anglés, per exemple jo m'he donat compte que entenia tot el diàleg en anglés. Altra cosa que també m'ha agradat molt és que es barrejara la música amb el teatre, dos peces fonamentals a l'art i que haurien d'anar sempre lligades.

M'ha agradat molt l'obra, ha sigut molt divertida i me l'ho he passat molt bé, i també m'ha agradat el col·loqui de preguntes que hem fet després amb els actors i les opinions de tots els que estaven veient l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada