Llistat de blogs

diumenge, 10 d’abril del 2016

Llegim i piulem poesia

Com he posat en entrades anteriors la poesia és uns dels mitjans que utilitzem a la nostra vida per a mostrar els sentiments. Jo he utilitzat una altra ferramenta que sobretot els jóvens de hui dia utilitzem per a expressar-nos són les xarxes socials. A més de donar a conèixer versos de poetes que escriuen en la nostra llengua, també m'ha servit per a conèixer altres, ja que altres companys de classe o de l'altra classe també han fet aquest treball.

Amb els tweets que hem posat la meua companya de ciències, Irene, i jo he fet un vídeo recopilatiu posant.li de fons un poema musicat de Vicent Andrés Estellés, un dels seues poemes més famosos "Assumiràs la veu d'un poble". Cal destacar que hem posat els tweets amb els hashtags convenients que són els següents: #llegimipiulem #poesianecessària #poesiadebutxaca encara que en alguns dels tweets no hem pogut posar els tres perquè no cabien.

Bé ací us deixe el treball que he fet, recomane llegir el màxim de versos que pugueu perquè són interessants i us poden agradar. I també recomane que escolteu la lletra de la cançó i investigueu més enllà del que jo he posat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada