Llistat de blogs

dilluns, 30 de maig del 2016

Graduació curs 2015- 2016

El divendres passat vàrem acomiadar als alumnes de segon de batxillerat en la seua graduació, per a l'acte havíem preparat diverses sorpreses i havia vingut gran part de la família i amics de cadascun dels alumnes que es graduava. Va ser un acte molt emotiu en el vàrem participar alumnes de molts cursos, professors, la nostra directora i fins i tot els alumnes graduats.

L'acte va començar amb un discurs per part de la directora i la posterior entrega d'orles, que va ser un moment molt emotiu, després les tutores dels dos cursos van fer un xicotet discurs donant l'enhorabona als seus alumnes i els van desitjar molta sort, a més tant una de les tutores com els alumnes, com els que estàvem allí vam plorar. Després de les intervencions de les tutores va arribar la primera sorpresa de la vesprada, un alumne o dos de cada curs vam llegir un discurs i un tros d'un poema per a tots els graduats.

També van intervenir els protagonistes del dia, vam preparar un power points als seus professors amb les seues frases mítiques i ens vàrem riure molt amb ells, més tard va intervenir Àngels, a qui els alumnes havien encarregat fer el seu discurs. Va ser un discurs emocionant i va nomenar a tots els alumnes un per un, com més tard van fer Andrea i Anna amb els professors. 

Per a acabar una vesprada tan genial, el cor de professors de l'institut va interpretar una primera cançó amb acompanyament instrumental que s'anomenava "Hallo Django" i una altra dedicava als que s'anaven de l'institut graduats "Viatge cap a Ítaca", aquesta última va ser interpretada pel cor i per les alumnes de música de primer de batxillerat, una antiga alumna de l'institut i un alumne de ciències. Va ser un moment molt emotiu i molt aplaudit pel públic. A més després d'aquesta i última sorpresa vàrem fer una picadeta al pati de l'institut on vàrem poder acomiadar-nos de tots els amics i companys. L'any que bé ens toca a nosaltres, esperem estar a l'altura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada