Llistat de blogs

dilluns, 17 d’octubre del 2016

Eugenia Manzanera, el dia que vaig conèixer a la narradora oral

Eugenia Manzanera és una actriu, directora, guionista i narradora oral que va nàixer a Toledo i que ha treballat al cine, al teatre tant com actriu com a narradora oral i a la televisió. Ha participat en obres de teatre per a majors i per a xicotets però com a narradora oral a soles ha fet aquest tipus d'espectacle per a xiquets, ja que diu que li costa molt connectar amb els adults i els adolescents.

Quant a televisió ha eixit en series de cadenes molt famoses com són Antena 3 on va fer un paper en "Dime quer me quieres" o "Manos a la obra" , Tele 5 on va fer un paper en "Hospital Central" o "RIS" o Televisió Espanyola on va aparéixer en sèries com "Raquel busca su sitio" o "Famosos i família". El fet que haja aparegut en llocs molt importants de l'art escènic ens ajuda a saber que és una persona famosa i important per a l'art. També ha fet cursos de dramatització, interpretació, improvisació, cant, ball i doblatge.
Resultado de imagen de eugenia manzanera
Quan van vindre a classe Eugenia i una altra xica, Eva, el primer que vàrem fer amb ella era parlar sobre les tècniques de dramatització que estaven utilitzant en la classe d'arts escèniques i l'extraescolar de teatre. Vàrem parlar de com trencaven el gel, com escalfaven i com ens posaven a escena, a més de parlar sobre els autors que anavem a vore en classe i les obres que ens cridaven l'atenció.

Com que tenien curiositat pel seu treball ens va contar quines tècniques utilitzava per a atraure els espectadors que en aquest cas eren xiquets molt xicotets. Ens va dir que amb xiquets és molt més fàcil connectar que amb altre públic d'una altra edat pel simple fet que ells s'entretenen amb res. Em va cridar l'atenció el fet que ella deia que no contava contes per a adolescents perquè no sabia quin tema ens podria agradar, ja que estem en una edat que no som ni xicotets ni grans i no a tots ens agraden les mateixes coses o ens interessen els mateixos temes. Va dir que volia aprendre a tractar amb els adolescents perquè era com una assignatura pendent.

En conclusió, crec que la seua professió és molt interessant i que també m'agradaria conéixer de prop com es viu el món del cinema i la televisió i quina va ser la seua experiència. Espere que prompte és decidisca a contar narracions a adolescents i que vinga a contar-nos alguna cosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada