Llistat de blogs

dimecres, 27 d’abril del 2016

La tribu dels somnis

Avui hem anat tota la classe a l'espai Inestable a veure una representació, però abans de veure-la hem fet un taller amb Rafa Palomares i un actor. La primera part del taller consistia a fer emocions amb les mans, no soles amb les mans però si havien de ser l'element clau en la representació. Després hem unificat tres dels gestos que havien fet i cadascú ha fet una xicoteta representació amb frases.

La segona part del taller era igual però aquesta vegada en lloc de les mans, hem utilitzat les expressions de la cara i després hem fet una altra representació on la cara i les mans havien de fer el gest contrari. En aquesta part també ens hem posat en parelles i hem narrat una anècdota, mentre la nostra parella contava l'anècdota amb signes. Aquesta part ha sigut molt divertida.

Per a finalitzar el taller en fet una representació del poema "La muralla" de Nicolás Guillén, cadascú de nosaltres tenia una frase i un gest en concret per a eixa frase i en l'última part primer fèiem cor les xiques per una banda i els xics per altra i després tots junts. Quan hem acabat de dir la poesia ens hem posat tots amb les mans entrellaçades i junts i hem format una muralla.



Després del taller hem anat a veure l'obra de teatre "La tribu dels somnis" dirigida per Ana Gascón, l'obra tractava dels somnis que tenien uns adolescents i de com reaccionaven respecte a ells. M'ha agradat molt per exemple la part en la qual un xic somniava que la societat no el volia i que ell no era ningú, perquè encara que per a ell era un somni a la nostra edat molta gent sent això. També m'ha agradat la part de després en la que una de les actrius reivindicava que la dona no ha de ser com el rol que posa la societat sinó que ha de ser com realment és, lliure.

En acabar l'obra de teatre hem anat amb els actors i els seus professors a dinar al riu on hem fet un xicotet joc per a acostar-nos a ells i conèixer-nos, consistia a abraçar, agafar i més tard ballar amb ells. Ha sigut una experiència molt bona, perquè hem conegut a gent nova i ens han donat alguns consells per a fer teatre i més coses. Ací baix deixe el vídeo d'una part del taller que hem fet.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada